top of page

Jaarverslagen

Jaarverslag 2021
foto-Jaarverslag-2021a_edited_edited.jpg

Het jaar 2021 werd wederom gekenmerkt door de invloed die het Coronavirus had op de samenleving, dus ook op het werken met en binnen de SeniorenRaad Tilburg. Ondanks de (opgelegde) beperkingen zijn we toch in staat geweest de relaties te onderhouden en regelmatig, zij het van tijd tot tijd, onder aangepaste omstandigheden, overleg te hebben, zij het niet de statutaire 10 maal. Met name de activiteiten rond GGoud en het overleg met de daarbij betrokken partners is redelijk geslaagd te noemen. Dus een jaarverslag met onregelmatigheden, waarvan de oorzaak bekend moge zijn. Wel prettig te constateren is het feit dat deze onregelmatige orde niet heeft geleid tot een afname van de betrokkenheid. Hiervoor complimenten en dank.

Jaarverslag 2020
foto jaarverslag SR 2020.jpeg

Het jaar 2020 werd gekenmerkt door de invloed die het Coronavirus had op de samenleving, dus ook op het werken met en binnen de SeniorenRaad.

Ondanks die (opgelegde) beperkingen zijn we toch in staat geweest de relaties te onderhouden en regelmatig, zij het onder aangepaste omstandigheden, overleg te hebben, zij het niet de statutaire 10 maal.

Met name de activiteiten rond GGoud en het overleg met de daarbij betrokken partners is redelijk geslaagd te noemen.

Dus een jaarverslag met hobbels waarvan de oorzaak bekend moge zijn.

Wel prettig te constateren is het feit dat de fysieke onmogelijkheid tot ontmoeting niet heeft geleid tot een afname van de betrokkenheid.

 

bottom of page